Concert 7a edició del Festival Alta Segarra (Castellfollit de Riubregós)

divendres, 19 de Juliol de 2024 a les 22:00

 Concert 7a edició del Festival Alta Segarra

El pròxim mes de juliol arriba la 7a edició del Festival Alta Segarra, on Veciana serà el primer escenari on sonarà 'Himnes del cor' amb la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, Beth, Roger Padullés, La Pau, Joan Garrido, la Polifònica de Puig-Reis i Francesc Cassú, com a director. El concert serà el 12 de juliol a les 22.00 hores, tot seguit, actuarà el grup 'Carinyo Malo'.

La segona sessió serà el 19 de juny, a Castellfollit de Riubregós, amb la màgia musical de Sergi Carbonell i Meritxell Neddermann. Tot seguit, comptarem amb el grup calafí 'Mkantes'.

La placa Gran de Calaf serà el lloc ideal pel concert de Roger Mas i la Cobla de Sant Jordi Ciutat de Barcelona, el tercer concert del festival que tindrà lloc el 26 de juliol. El grup 'Set de Nit' serà l'encarregat de finalitzar la vetllada.

Per acabar, el divendres 2 d'agost, l'artista Andrea Motis brillarà a la vila d'Els Prats de Rei, acompanyada de Christoph Mallinger i Zé Luis Nascimiento. A les 23.00 hores, 'La Clau' tancarà la nova edició del festival.


Entrades
Per assegurar-vos la localitat al concert, cal comprar les entrades de manera anticipada a través del portal entrapolis.com o reservar-les al telèfon 93 869 83 77. També es vendran el mateix dia a taquilla, sempre que en quedin de disponibles. El preu de l'entrada per al públic en general és de 20 € i per a les persones associades 17 €. En el cas d´'Himnes del cor' per al públic en general és de 25 € i per a les persones associades és de 22 €. Pel tast gastronòmic, que inclou el tast previ i el post concert, és imprescindible reservar amb antelació i té un cost de 15 €.

Abonaments del Festival Alta Segarra 2024
També hi ha abonaments a la venda, les entrades són numerades. L'abonament pel concert i el test, per al públic en general té un cost de 100 € i per a les persones associades és de 90 €. En el cas de només els concerts, per al públic en general té un cost de 70 € i per a les persones associades és de 60 €.

  

Your interest rate
Score 0/5 (0 Votes)
Share
City/Town Castellfollit de Riubregós

Category Concert
How to arrive