Exhibition Vacuo (Concabella)

Del 6 de Abril al 25 de Juny de 2023

 Exhibition Vacuo

El Castell de Concabella presenta l'exposició 'Vacuo', de Marilú Martínez-Ruiz, que estarà exposada del 2 d'abril al 25 de juny.

L'ésser humà ha estat obra de la natura, només té raó d’existir en ella i està regit per les seves lleis. A partir d’aquesta línia argumental, Marilú Martínez-Ruiz pretén mostrar en les seves obres la simbiosi entre l'home i la natura. Són obres fetes amb la tècnica del dibuix i la pintura. Per pintar-les, l'artista ha utilitzat lleixiu, iode i blau de metilè, entre altres substàncies. I com a contenidor dels pigments, el paper reciclat de Kraft, més el paper manufacturat negre.

Marilú Martínez-Ruiz és llicenciada i màster en Belles Arts per l’Institut Superior d’Art de l’Havana (Cuba). Ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives en sales dels Estats Units, l’Havana i Catalunya. Al Castell de Concabella va participar en l'exposició col·lectiva El part, motiu de creació social i artística. Actualment està al capdavant del projecte ENZILA, gràfica experimental, d’Igualada, un estudi taller que té com a objectiu potenciar l’obra gràfica i impresa manualment.

  

Your interest rate
Score 0/5 (0 Votes)
Share




City/Town Concabella

Category Exhibition
How to arrive