Comalada Art i Paraula 2020 (L'Ametlla de Segarra)

Del diumenge 2 al diumenge 30 de Agost de 2020

  Comalada Art i Paraula 2020

Els diumenges d’agost es celebrarà la vuitena edició del festival 'Comalada Art i Paraula' a les vinyes del Celler Comalats, a l’Ametlla de Segarra.

El primer diumenge del festival comptarà amb la música de vinils de l'Etzsche. El diumenge, 9 d’agost, els ritmes brasilers dels Bóssalo. El dia 16 arribarà Síspits Trio amb el seu homenatge personal a les grans veus de la música en clau de DONA. El diumenge 23, la perfomance de Noemí Delgado amb Walden (La vida entre els Boscos), I per acabar el diumenge 30, una mica de rialles amb Cia Sabanni i el seu espectacle per a tots els públics, Sol i fa Plou.

Totes les actuacions començaran a les 7 de la tarda i es subvenciona mitjançant la taquilla inversa, és el públic el que decideix el que paga després d’haver vist l’actuació.

Enguany, degut a pandèmia del coronavirus, des de l’organització es demana que qui vulgui degustar vins, porti la copa/got de casa. També es demanarà a tots els assistents que portin mascareta, que mantinguin la distància de seguretat i que es desinfectin les mans abans d'entrar al bosquet del Comalada.

  

La teva valoració
Puntuació 0/5 (0 Votes)
Compartir




Localitat L'Ametlla de Segarra

Categoria
Com arribar?