Exposition 'Tabú o símbol de respecte: recorda que moriràs' (Concabella)

Del 15 de Gener al 26 de Març de 2023

 Exposition 'Tabú o símbol de respecte: recorda que moriràs'

El diumenge 15 de gener, a la 1 del migdia, inauguració de l’exposició 'Tabú o símbol de respecte: recorda que moriràs' de l’artista Eulàlia Calç(z)ada al castell de Concabella.

L'artista presenta una instal·lació sobre la mort, que qualifica d’art terapèutic, i convida a viure-la “com un viatge personal i íntim en silenci” per aprofundir en la seva comprensió. Si s’entra de ple en l’obra s’adquirirà un aprenentatge que permetrà “fer associacions d'idees i rebre diferents estímuls que contribuiran a la transformació dels estereotips de la mort ja establerts i facilitaran trobar-hi nous significats i una obertura de consciència”, segons Eulàlia Calç(z)ada.

L'artista s'ha inspirat en Marcel Duchamp, pare de l’art conceptual; en Yves Klein, amb el seu treball d’acció referent al buit; en Eva Hesse, amb el minimalisme i l’art pobre, i en Joseph Beuys, amb l’art pobre i la seva teoria d'escultura social, entre molts d'altres.

Nascuda a Santa Coloma de Queralt, a la baixa Segarra, Eulàlia Calç(z)ada és llicenciada en Belles Arts i titulada en Arts i Oficis a l'Escola Massana, és promotora del grup Art Santa Coloma, col·labora amb l’Associació 8 Colors, Ritual, Llum i Batecs del Cor i és membre activa d’altres projectes artístics.

Es podrà veure fins al dia 26 de març.

  

Ton opinion
Score 0/5 (0 Votes)
Partagez




Localité Concabella

Catégorie Exposition
Comment arriver